ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Γι’ αυτό φεύγει ο Σίλντενφελντ»

Ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Μάριο Κνεζ, μιλάει στο panathinaikos24.gr για την απόφαση του Κροάτη να αφήσει τον Παναθηναϊκό για τα… πάτρια εδάφη. «Ευχαριστούμε τη διοίκηση, που ήταν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή», πρόσθεσε.

«Γι’ αυτό φεύγει ο Σίλντενφελντ»

«Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Γκόρντον δεν είπε όχι στον Παναθηναϊκό. Η προσφορά ήταν τιμητική. Απλώς, είπε ναι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ και στην οικογένειά του», τόνισε, αρχικά, ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ για να συνεχίσει: «Μελετήσαμε τις προτάσεις, αλλά υπερίσχυσε η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην οικογένειά του. Οι λόγοι είναι, κυρίως, οικογενειακοί κι αυτό θα πρέπει να το σεβαστούν όλοι. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με την Ντινάμο, αλλά είναι κάτι που θα γίνει».

Ο Κνεζ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το «τριφύλλι», εκ μέρους του πελάτη του. «Η προσφορά του Παναθηναϊκού ήταν καλή και πρέπει να ευχαριστήσουμε την ομάδα. Όπως σας είπα, οι λόγοι επιστροφής του Γκόρντον στην Κροατία δεν έχουν να κάνουν με τα όσα προτείνει ο Παναθηναϊκός. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό, αλλά στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τα πάντα αλλάζουν. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Γκόρντον. Περισσότερο, ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας, με τους οποίους ο Σίφο τρελάθηκε αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στην ομάδα».

Ο Κνέζ κατέληξε λέγοντας: «Ο Γκόρντον έχει παίξει σε πολλές ομάδες, αλλά ο Παναθηναϊκός θα είναι στην καρδιά του. Εχει δεθεί με αυτή την ομάδα, όσο ποτέ στο παρελθόν. Ευχαριστούμε, επίσης, τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ηταν ειλικρινής από την πρώτη στιγμή και έκανε τα πάντα για να συνεργαστούμε ξανά».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διονύσης Δεσύλλας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.