ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καιρός ήταν…

Πολυτέλεια γι αυτόν τον Παναθηναϊκό να έχει τον Λαουάλ στα αζήτητα.

Καιρός ήταν...

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για πρώτη φορά μετά από τις 9 Απριλίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γκάνι Λαουάλ. Ο Νιγηριανός (που είχε παίξει 3 λεπτά στο Βελιγράδι, κόντρα στον Αστέρα) πλήρωσε ακριβά το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε βλέποντας από την εξέδρα τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ όπου η αθλητικότητά του χρειαζόταν.

Με τα ζόρια (Ολυμπιακός) να κοντοζυγώνουν ο Μαυροβούνιος αποφάσισε να ενεργοποιήσει όλα του τα όπλα, ένα εξ αυτών είναι ο πρώην «Ιταλός» αφού ψηλός με την δική του αμυντική έφεση και τα αθλητικά του προσόντα δεν υπάρχει στο ρόστερ.

Φαντάζεστε ο παίκτης να κάνει παιχνιδάρες κόντρα σε Άρη, Ολυμπιακό τι έχουν να σούρουν οι οπαδοί στον προπονητή; Ο Λαουάλ, πάντως, όντας λίγες εβδομάδες στην Αθήνα και προσπαθώντας να μάθει τα συστήματα δεν ήταν κακός όσες φορές κλήθηκε να βοηθήσει. Στην Α1 σε πέντε παιχνίδια μέτρησε 26 πόντους (5.20 μ.ο), 5 μπλοκ (1 μ.ο) με την ευστοχία του εντός παιδιάς να ακουμπά το 75% (12/16 σουτ, κυρίως καρφώματα από πάσες-πάρε-βάλε του αρχηγού του). Το παιδί δεν είναι Σερμαντίνι (παίκτης που κάποτε απλώς συμπλήρωνε την 12άδα) ώστε να περνά απαρατήρητος, ίσα-ίσα που έφτασε στην Ελλάδα με σεβαστό βιογραφικό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.