ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Λίγα λεφτά παραπάνω…

Πολύ ανταγωνιστικές ομάδες συντηρεί ο Ερασιτέχνης που «φωνάζει» πως με μικρό οικονομικό σπρώξιμο δύναται να σαρώσει…

Λίγα λεφτά παραπάνω...

Διαφορά μπάτζετ σου λέει ο άλλος! Ο Παναθηναϊκός του βόλεϊ που το καλοκαίρι οικοδομήθηκε για να αποφύγει τον… υποβιβασμό δεν έχει να ζηλέψει πολλά απ’ τον Ολυμπιακό που διασύρεται στην σειρά των τελικών από τον ΠΑΟΚ. Οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο είχαν φέτος περίσσευμα λύσεων και μεγαλύτερο προϋπολογισμό από το τριφύλλι παρόλα αυτά αμφότερες έχασαν… αυτοκρατορικά από τους παίκτες του Ανδρεόπουλου.

Φέτος ο Ερασιτέχνης αποτελεί παράδειγμα μαχητικότητας με «σκληρές» ομάδες που φτιάχτηκαν από «ψίχουλα» υπό την επίβλεψη των οργανωμένων που δείχνουν πως το μεράκι κι η αγάπη για τον σύλλογο φέρνουν αποτελέσματα.

Αν υπήρχε και καμιά χορηγία από έναν τουλάχιστον εκ των δεκάδων πλούσιων Παναθηναϊκών (που επιμένουν ν’ απέχουν) δεν θα βλέπαμε 2η σερί σεζόν την γυναικεία ομάδα μπάσκετ να χάνει τα πρωτεία από σύλλογο… γειτονιάς (πρώτα είχαμε τον Αθηναϊκό, μετά μας προέκυψε το Ελληνικό), ούτε τα κορίτσια του βόλεϊ να θεωρούνται αουτσάιντερ απέναντι στον ΟΣΦΠ που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν στην Α2!

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.