ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτη φορά την κράτησε στο μηδέν

Μετά από τρεις...τραυματικές εμπειρίες ο Παναθηναϊκός δεν δέχθηκε γκολ από την Ξάνθη.

Πρώτη φορά την κράτησε στο μηδέν

Μπορεί ο κόσμος να σιχτίρισε στο πρώτο ημίχρονο βλέποντας ραθυμία με την Ξάνθη, μπορεί να…τσιμπιόταν βλέποντας βασικό τον Ουασίμ Μπούι αλλά στο τέλος η νίκη ηρέμησε τα πνεύματα.

Παραδόξως το σαββατιάτικο ήταν το πρώτο φετινό παιχνίδι που η Σκόντα δεν παραβίασε την εστία του τριφυλλιού. Στην “τεσσάρα” του πρώτου γύρου ο κόουτς εμπιστεύτηκε ως στόπερ τον Μέντες κι ο φιλοξενούμενος δέχθηκε δύο γκολ στα τρία κόρνερ που εκτέλεσε η παρέα του Κλέιτον, χώρια που στη φάση του 2-0 η Ξάνθη σκόραρε μετά από τέσσερις (!) σερί προσπάθειες προς την εστία του Στιλ με τους πράσινους απλά να κοιτάνε!

Στο πρώτο ματς κυπέλλου γέλασε το παρδαλό κατσίκι με την διαιτησία του Παππά με αποκορύφωμα την φάση του 92′ όπου ο ΠΑΟ έφευγε με παίκτες παραπάνω στην κόντρα κι ο ρέφερι ανακάλυψε φάουλ του Νάνο. Παρόλα αυτά και πάλι η εμφάνιση δεν ήταν καλή, αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Κοτσόλης κάλλιστα μπορούσε να έρθει νέα ήττα αφού στο πρώτο ημίχρονο οι οικοδεσπότες ήταν πολύ πιο ζωηροί. Η ποιότητα Πέτριτς-Μπεργκ που μπήκαν στο ματς ως αλλαγές έφεραν τα πάνω κάτω κατά το…ήμισυ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.514 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη ρεβάνς παρακολουθήσαμε την πιο ντροπιαστική εμφάνιση της ομάδας επί Αναστασίου (μέχρι να δούμε τον αγώνα με τον Αστέρα στη Λεωφόρο) όπου ο ΠΑΟ κατέγραψε μόλις μία (!!!) τελική προσπάθεια  κι έφτασε να παίζει με δέκα παίκτες κάτω από τη σέντρα αντιδρώντας φουλ παθητικά μετά την αποβολή Μέντες, κάτι που πλήρωσε πανάκριβα. Το Σάββατο παρότι η απόδοση δεν ήταν υψηλών στροφών ο κόουτς έδωσε στον Λαγό το μαρκάρισμα του Κλέιτον και με τον ποιοτικό Βραζιλιάνο καλά κλεισμένο οι αντίπαλοι δεν βρήκαν χώρο ν’ αναπνεύσουν…

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...