ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τρία μετάλλια για τους πυγμάχους του Παναθηναϊκού!

Με 3 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του τμήματος Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού από το Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Χιλιομοδίου.

Τρία μετάλλια για τους πυγμάχους του Παναθηναϊκού!

Οι αθλητές της τμήματος Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Χιλιομοδίου. Οι «πράσινοι» πυγμάχοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησαν τρία μετάλλια, ένα χρυσό και δύο χαλκινά.

Συγκεκριμένα, το χρυσό  μετάλλιο στα 91 κιλά κατέκτησε ο Γιάννη Παπανικολάου που κατέβαλε μεγάλη και εντυπωσιακή προσπάθεια. Χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι  Κώστας Λελούδας και Κώστας Καζακίδης, επίσης στα 91 κιλά.  Ο τελευταίος, μάλιστα, αγωνιζόταν μετά από τον πρώτο γύρο με σπασμένο χέρι.

Ο προπονητής του τμήματος, Γιάννης Αιδινιώτης  ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του, δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε δυναμικά τη δουλειά με υπομονή και επιμονή να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο ψηλά. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς του χορηγούς μας Μπακόλα Παναγιώτη, Βέρρα Λεωνίδα, Πρίτσα Χρήστο που ήταν για ακόμα μια διοργάνωση δίπλα μας».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.