ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τρία μετάλλια για τους πυγμάχους του Παναθηναϊκού!

Με 3 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του τμήματος Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού από το Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Χιλιομοδίου.

Τρία μετάλλια για τους πυγμάχους του Παναθηναϊκού! | panathinaikos24.gr

Οι αθλητές της τμήματος Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Χιλιομοδίου. Οι «πράσινοι» πυγμάχοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και κατέκτησαν τρία μετάλλια, ένα χρυσό και δύο χαλκινά.

Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic)
Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic) 3.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, το χρυσό  μετάλλιο στα 91 κιλά κατέκτησε ο Γιάννη Παπανικολάου που κατέβαλε μεγάλη και εντυπωσιακή προσπάθεια. Χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι  Κώστας Λελούδας και Κώστας Καζακίδης, επίσης στα 91 κιλά.  Ο τελευταίος, μάλιστα, αγωνιζόταν μετά από τον πρώτο γύρο με σπασμένο χέρι.

Ο προπονητής του τμήματος, Γιάννης Αιδινιώτης  ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του, δήλωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια. Συνεχίζουμε δυναμικά τη δουλειά με υπομονή και επιμονή να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο ψηλά. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς του χορηγούς μας Μπακόλα Παναγιώτη, Βέρρα Λεωνίδα, Πρίτσα Χρήστο που ήταν για ακόμα μια διοργάνωση δίπλα μας».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close