ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε ο Σίλντενφελντ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξέδωσε την επίσημη ανακοίνωση, για την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα της πατρίδας του.

Ανακοινώθηκε ο Σίλντενφελντ

«Η Ντιναμό ανακοινώνει περήφανα ότι στην ομάδα επιστρέφει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ!», ήταν η λακωνική ανακοίνωση της Ντιναμό, η οποία πρόσθεσε στη συνέχεια πως το συμβόλαιο του «Σίφο» είναι τριετούς διάρκειας.

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα. Μετά από μεγάλες διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Ντιναμό, ήξερα αμέσως ότι ήθελα να επιστρέψω και συμφώνησα γρήγορα. Ξέρω πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Ντιναμό, έχω ξαναπαίξει στο «Μαξιμίρ», αλλά τώρα έχω μεγάλη εμπειρία και είμαι καλύτερος παίκτης, που έχει ακόμη πολλά να δώσει. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι, την προετοιμασία και την νέα πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολύ χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.683 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόκτηση του Σίλντενφελντ, μίλησε και ο προπονητής της ομάδας, Ζόραν Μάμιτς.

Αναλυτικά:

«Ο Σίλντενφελντ είναι ένας έμπειρος στόπερ που είναι γνωστός στο ευρύ κοινό και έχει ήδη παίξει στο παρελθόν για τη Ντιναμό. Είμαι χαρούμενος που θα τον έχουμε πάλι στο κλαμπ το καλοκαίρι. Το παιχνίδι του θα μας βοηθήσει να φέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και εκτός του αγωνιστικού χώρου θα είναι παράδειγμα για τους νέους παίκτες που έχουμε.

Έχοντας μιλήσει μαζί του ξέρω ότι δεν του λείπει το κίνητρο, ανυπομονεί για την προπόνηση και τα παιχνίδια και με αυτήν την νοοτροπία θα είναι η σωστή λύση. Ξέρουμε πόσο πολύ ήθελε να γυρίσει στο Ζάγκρεμπ και είμαστε χαρούμενοι που ο «Σίφο» είναι πάλι μέλος της οικογένειάς μας!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.