ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δύο στη θέση… ενός

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση δύο παικτών, για τη θέση του κέντρου της άμυνας.

Δύο στη θέση… ενός

Η απόφαση για απόκτηση δύο στόπερ στην περίπτωση που έφευγε ο «Σίφο», όπως και έγινε, ήταν ειλημμένη, καθώς είναι αναγκαία η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού που θα λογίζεται ως βασικός (αντί-Σίλντενφελντ) και ενός, που θα πλαισιώνει τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στις back-up επιλογές του Γιάννη Αναστασίου.

Τα χρήματα που προορίζονταν για τον «Σίφο» (δεν είναι λίγα), θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση του σέντερ μπακ, που θα είναι βασικός και αναντικατάστατος, στο πλευρό του Στάθη Ταυλαρίδη, ενώ θα διατεθεί και ένα ποσό για έναν ακόμα, ούτως ώστε οι «πράσινοι» να έχουν στο ρόστερ τους, τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, με την επόμενη χρονιά, να είναι και αυτή (όπως και η φετινή), απαιτητική.

Προχωράει και για τους επόμενους…

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.269 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα, πλην του Καλτσά, που έχει ήδη αποκτηθεί, οι επαφές με παίκτες συνεχίζονται, ούτως ώστε να συμπληρώνεται σιγά-σιγά το παζλ του «πράσινου» ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δοθεί μια άτυπη… διορία στον Μίκαελ Λανγκ, ο οποίος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Σέντερ φορ, αμυντικό χαφ και δεξιός μπακ…

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη αποφασίσει και εξετάζουν περιπτώσεις, για τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση ο Παναθηναϊκός. Σέντερ φορ, είτε για να πλαισιώνει τον Μπεργκ, είτε για να παίζει μαζί του στο βασικό σχήμα, είναι μέσα στις προτεραιότητες, ενώ και η απόκτηση αμυντικού χαφ, θεωρείται δεδομένη, αφού ο Μέντες θα αποχωρήσει και θα μείνει μόνο ο Τάσος Λαγός, σε αυτή τη θέση.

Παράλληλα (ανεξάρτητα με την αποχώρηση του Πράνιτς), θα αποκτηθεί και χαφ, (για αριστεροπόδαρο «μιλάει» το ρεπορτάζ) που θα έχει την ικανότητα της δημιουργίας και του γκολ.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...