ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η ζωή ενός… γίγαντα

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ του μικρότερου σε ηλικία παίκτη που αγωνίστηκε ποτέ στην Α1, βλέπει τη ζωή του να γίνεται... ντοκιμαντέρ, με την εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, «Εις άυριον τα σπουδαία», να ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής, ενός ανθρώπου που βλέπει τον κόσμο από τα 218 εκατοστά.

Η ζωή ενός… γίγαντα

Σήμερα το απόγευμα (28/4, 19:20), στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, «Εις άυριον τα σπουδαία», θα προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του 17χρονου σέντερ του Παναθηναϊκού, Γιώργου Παπαγιάννη.

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι 17 χρονών και το ύψος του είναι ήδη 2,18 μέτρα. Παίζει στον Παναθηναϊκό και θεωρείται από πολλούς ένα από τους πιο πολλά υποσχόμενους μπασκετμπολίστες στην ηλικία του. Κατέχει το ρεκόρ του μικρότερου παίκτη που αγωνίστηκε ποτέ σε παιχνίδι της Α1.

«Tι γίνεται εδώ μέσα! Έκρηξη»: Γερμανός YouTuber ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ!
«Tι γίνεται εδώ μέσα! Έκρηξη»: Γερμανός YouTuber ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ! 10.649 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των Αμερικάνων καθώς μετά από πρόσκληση βρέθηκε για ένα χρόνο σε Αμερικάνικο Λύκειο όπου και τέλειωσε την αντίστοιχη Β΄ Λυκείου.

Γύρισε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και ενώ έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει χρόνο στην αντρική ομάδα οι σειρήνες από την άλλη μεριά του ατλαντικού τον καλούν καθώς έχει προσκλήσεις από πολλά κολλέγια της Αμερικής.

Μια μπασκετική οικογένεια. Η δημοσιότητα, οι μεγάλες προσδοκίες, ο ένας χρόνος Αμερική. Γιατί έφυγε και αν θα ξαναπάει. Πόσος ελεύθερος χρόνος μένει για τον 17χρονο ανάμεσα στο σχολείο, τον Παναθηναϊκό και την Εθνική;

Η δύσκολη επιλογή ανάμεσα στην Ελλάδα και το όνειρο του NBA. Τι σημαίνει για μια οικογένεια να φεύγει ένα παιδί για την Αμερική;

Εκτός από την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του και τον νυν προπονητή του Κώστα Παπαδόπουλο στο ντοκιμαντέρ μιλούν ο προπονητής του στο Περιστέρι Αργύρης Πεδουλάκης και ο αθλητικός συντάκτης Νίκος Παπαδογιάννης μέσω των οποίων επιχειρείται μια μίνι ανασκόπηση του ελληνικού μπάσκετ αλλά και εκτιμήσεις για το μέλλον του και τα προβλήματα», αναφέρει η περίληψη του 7ου επεισοδίου του «Ες αύριον τα σπουδαία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.