ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της, παροχές και υπηρεσίες, ανακοινώνοντας αυτή τη φορά, τη συνεργασία της με την ODEON.

Νέα συνεργασία για την Παναθηναϊκή Συμμαχία

Πιο κοντά από ποτέ… η Παναθηναϊκή Συμμαχία, στα μέλη της, προσφέροντας τους αυτή τη φορά, μια ακόμα σπουδαία συνεργασία με την ODEON. Δείτε όλες τις νέες ταινίες, στους κινηματογράφους της ODEON, έχοντας σημαντική έκπτωση στα εισιτήρια.

Αναλυτικά:

«Η Odeon, μία από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ψυχαγωγίας, διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο πολυκινηματογράφων, αλλά και μονών κινηματογραφικών αιθουσών. Ενταγμένοι στη φιλοσοφία ενός ολοκληρωμένου ψυχαγωγικού χώρου, με πληθώρα επιλογών διασκέδασης πριν και μετά το σινεμά, οι κινηματογράφοι της Odeon προσφέρουν στον θεατή:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

• Μοντέρνα αισθητική των αιθουσών • Την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ήχο και εικόνα, όπως τα συστήματα ψηφιακής  και τρισδιάστατης (3D) προβολής της εταιρείας Dolby •  Άψογη εξυπηρέτηση και εξελιγμένες υπηρεσίες •  Parking και ξένοιαστη ψυχαγωγία •  Πολλές προτάσεις για επιλογή ταινίας

Η Odeon διαθέτει κινηματογράφους στην Αθήνα (Odeon Kosmopolis, Odeon Starcity, Odeon Όπερα, Embassy Nova Odeon, Odeon Γλυφάδα), στη Θεσσαλονίκη (Odeon Πλατεία), στην Κρήτη (Odeon στο Talos Plaza), στην Κομοτηνή (Οdeon Κομοτηνής), στα Γιάννενα (Odeon Paralimnio) και στην Ξάνθη(Odeon Ξάνθης).

Για περισσότερες πληροφορίες για τους κινηματογράφους, επισκεφθείτε το www.odeon.gr.

Η ODEON προσφέρει στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

1+1 δωρεάν εισιτήριο (πληρώνεις ένα στην κανονική τιμή και παίρνεις άλλο ένα δωρεάν) για τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη. Η προσφορά δεν ισχύει για ταινίες 3D καθώς και για τις επίσημες αργίες.Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

50% έκπτωση στο bar: Επιπλέον τα μέλη, με την χρήση της προσφοράς, και για τις ημέρες που αυτή αφορά, θα έχουν 50% έκπτωση στο bar όταν θα αγοράζουν συνδυασμό μεσαίου αναψυκτικού και μεσαίου Pop corn (μεσαίο combo)».

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας- ODEONΗ αλυσίδα κινηματογράφων ODEON προσφέρει 1+1 δωρεάν εισιτήριο και έκπτωση 50% στο bar στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.http://www.paomprosta.gr/el/content/odeon

Posted by Paomprosta.gr (Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012)-Official on Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.