ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Παπαδόπουλος: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Η ομάδα των Εφήβων του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ξεκινάει αύριο και ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει το «τριφύλλι» όσο πιο ψηλά γίνεται.

Παπαδόπουλος: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Οι «πράσινοι» ως πρωταθλητές της ΕΣΚΑ θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που ξεκινάει αύριο στην Πτολεμαΐδα και ο τεχνικός της ομάδας μιλάει στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τους στόχους της ομάδας, την φιλοσοφία που υπάρχει και σχολιάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτό που πάντα μας λένε και λέμε στον Παναθηναϊκό είναι πως όταν βρίσκεσαι στην ομάδα πρέπει να προχωράς με την πίεση της επιτυχίας. Άρα θέλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα πρέπει όμως να κοιτάμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά του. Ξεχωριστά ο κάθε αγώνας. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του κάθε παιχνιδιού. Αν είμαστε πλήρεις πιστεύω ότι μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλά και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο στη διοργάνωση».

Η φιλοσοφία μας είναι η άμυνα στο αγωνιστικό κομμάτι και η πνευματική προετοιμασία των παιδιών για το κάθε παιχνίδι. Δίνουμε σημασία στη σωστή νοοτροπία των παικτών, θέλουμε να δούμε παίκτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Έχουμε περίπου 200 παιδιά στις ακαδημίες της ομάδας και υπάρχει συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους προπονητές, ώστε να έχουμε μια κοινή γραμμή. Συναντιόμαστε τουλάχιστον μία φορά το μήνα κι επίσης είναι σημαντικό πως έχουμε άριστη συνεργασία με το ανδρικό.

Είναι υψηλότερο το επίπεδο σε σχέση πέρυσι πιστεύω. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να υστερεί. Όλες οι ομάδες έχουν ταλαντούχα παιδιά στη σύνθεσή τους. Δεν είναι κάποια ομάδα που θα ξεχωρίσει τρομερά, δεν μπορείς να πεις για κάποια ομάδα ότι δεν έχει τύχη. Θεωρώ ότι θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά τουρνουά. Εύχομαι όλες οι ομάδες να είναι πλήρεις, να μην έχουν τραυματισμούς και απουσίες και να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θα δει καλό θέαμα, γιατί όλες οι ομάδες παίζουν γρήγορο μπάσκετ, δημιουργούν θεαματικές φάσεις και θα ξαναπώ ότι υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά».

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ