ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Γιατί όχι;»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μιλάει για τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σίλντενφελντ: «Γιατί όχι;»

Ο διεθνής αμυντικός σε δηλώσεις του στην κροατική έκδοση του goal.com, εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να επιστρέψει στην πατρίδα του, αναφέρεται στον Παναθηναϊκό και σχολιάζει το ενδεχόμενο επιστροφής και του Πράνιτς στην Κροατία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όλοι με ρωτούν συνεχώς γιατί γυρίζω τώρα στην Κροατία και στη Ντινάμο στα καλύτερά μου ποδοσφαιρικά χρόνια. Τους απαντώ «γιατί όχι;». Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, Θεού θέλοντος στο Champions League και αν όχι έστω στο Europa League. Αποφάσισα να γυρίσω στην ομάδα μου. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω στην Ευρώπη. Έχω μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ.

Φέρνω εμπειρία, κάτι ανεκτίμητο στο σημερινό ποδόσφαιρο που δεν αγοράζεται με χρήματα και κανείς δεν μπορεί να στη διδάξει. Νομίζω ότι έχω σπουδαία εμπειρία να βοηθήσω τη Ντινάμο στην Ευρώπη. Προσδοκούμε στη συμμετοχή μας στο Champions League, κάτι που δεν είναι εύκολο και μπορεί να βρίσκεται πάνω από τις δυνατότητες της Ντινάμο αυτή τη στιγμή. Συνέβη και στον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μείγμα εμπειρίας και νιάτων, ενώ ο Ολυμπιακός είναι όπως η Ντινάμο που βάζει χρήματα στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά τρεις φορές στα τελευταία τέσσερα ματς, έχασε από εμάς», τόνισε αρχικά ο «Σίφο».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ντάνιελ Πράνιτς και τον διάλογο που είχαν: «Μου είπε ”Είσαι τρελός και γυρίζεις; Ξέρεις τι έγραφαν αυτοί για σένα;”. Όταν τον ρώτησα εάν θα με ακολουθήσει μου απάντησε ”Όχι. Οι δημοσιογράφοι φταίνε γι’ αυτό».

Για τον Άντε Ρουκάβινα. «Μιλήσαμε τηλεφωνικά και είναι χαρούμενος που θα παίξουμε μαζί. Δεν μπορώ να πω ότι εκπλήρωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν γι’ αυτόν. Έκανε μια καλή καριέρα. Ίσως κάποιοι πουν ότι έκανε καλύτερη καριέρα από μένα. Αυτά είναι απόψεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.