ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Ήταν πολύ όμορφο που επέστρεψα»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την επιστροφή του στο «Nick Galis Hall», μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Άρη.

Μποχωρίδης: «Ήταν πολύ όμορφο που επέστρεψα»

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» επέστρεψε για να αντιμετωπίσει την ομάδα που τον ανέδειξε και όπως είναι φυσιολογικό τα συναισθήματα είναι περίεργα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι ερχόμαστε σε μια δύσκολη έδρα για να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Έπρεπε να ξεχάσουμε ότι ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και καταφέραμε να έχουμε μια διαφορά, την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος και κερδίσαμε το παιχνίδι.

Το ότι έχω πολλούς φίλους εδώ δεν αλλάζει. Ήταν πολύ όμορφο που επέστρεψα γιατί είδα τα παιδιά, τα οποία αγαπάω. Τους χαιρέτισα όλους και τους φύλακες. Ήθελα να παίξω καλύτερα. Δυστυχώς δεν ήμουν όπως έπρεπε. Η ομάδα κέρδισε και συνεχίζουμε…».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 27.117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.