Ο Αμερικανός ακραίος μιλάει για την νέα συνήθεια που απέκτησε στην Αθήνα, για την φετινή χρονιά, αλλά και τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Η απολαυστική συνέντευξη του Κουκ στο volleyplanet.gr:

Πώς ήταν η πρώτη σου εμπειρία ως επαγγελματίας βολεϊμπολίστας;

«Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερη εμπειρία από αυτή για την πρώτη μου χρονιά σαν επαγγελματίας παίκτης. Ο Παναθηναϊκός είναι εκπληκτικός Σύλλογος και η Αθήνα είναι φοβερή πόλη. Πέρασα όμορφες στιγμές γνωρίζοντας ανθρώπους και αγωνιζόμενος σε ένα σωματείο που ήταν τιμή μου».

Ποιο ήταν το πιο περίεργο πράγμα που αντιμετώπισες στην Ελλάδα;

«Το πιο περίεργο;! Χμμμ… Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ιδιαίτερο γιατί τα πάντα στην Ελλάδα είναι περίεργα! (γέλια..)».

Τι λάτρεψες στην Ελλαδα; Κάποια νέα συνήθεια ίσως;

«Τον καφέ! Ο καλύτερος!».

Μίλησε μας για τον Παναθηναϊκό. Ποιο ήταν το φετινό μυστικό της ομάδας και έφτασε στην υπέρβαση των ημιτελικών;

«Ο Παναθηναϊκός φέτος είχε δυναμική, είχε μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη σεζόν. Νομίζω ότι το κλειδί ήταν ότι κερδίσαμε πολλά παιχνίδια με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα κάποιες φορές κερδίζαμε με το σερβίς και την υποδοχή και κάποιες άλλες με την επίθεση. Ήμασταν ικανοί να προσαρμοστούμε σε διαφορετικά στυλ και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα σε σημαντικούς αγώνες».

Πώς θα περιέγραφες την ομάδα και τους συμπαίκτες που έζησες μαζί τους τόσους μήνες;

«Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές. Τους τελευταίους οχτώ μήνες ήταν για μένα η οικογένειά μου και ήδη μου λείπουν»!

Πολλές φορές μίλησες για την ατμόσφαιρα και τους φίλους του Παναθηναϊκού. Τι ξεχωριστό διαπίστωσες;

«Οι φίλοι του ΠΑΟ ήταν απίθανοι! Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κάθε ένα χωριστά για την υποστήριξη και ευχαριστώ όλους όσοι με έκαναν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στην Ελλάδα»!

Πώς έζησες τα ντέρμπι στη Volleyleague; Τι σου έχει μείνει;

«Τα ντέρμπι ήταν κάτι τελείως αντίθετο από κάθε τι άλλο είχα βιώσει μέχρι τώρα. Πολλές φορές με τον Τζάιρο (σ.σ Χόι) αστειευόμασταν ότι 100 Έλληνες οπαδοί κάνουν μεγαλύτερη φασαρία από 8000 οπαδούς σε κάθε άλλη χώρα, και μάλλον είναι αλήθεια. Το να αγωνίζομαι στην κατάμεστη Κυψέλη ήταν από τα πιο απολαυστικά παιχνίδια της ζωής μου»!

Ποιο είναι το επόμενο βήμα σου; Θέλεις να μείνεις στον Παναθηναϊκό και τη Volleyleague;

«Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα. Ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι εκπληκτικό για μένα, οπότε θα πρέπει να γίνουν πολλά για να με απομακρύνουν από αυτόν. Ανεξάρτητα από ποια θα είναι η επιλογή μου θέλω να ευχαριστήσω το Σύλλογο και τους οπαδούς για μια μοναδική χρονιά. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα στο δεύτερο σπίτι μου της Αθήνα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS