ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παπαγιάννης είδε τον εαυτό του!

Το ντοκιμαντέρ που πρόβαλε η ΝΕΡΙΤ για τη ζωή του, παρακολούθησε ο Γιώργος Παπαγιάννης σε ξενοδοχείο της Πτολεμαϊδας μαζί με τους συμπαίκτες του από την εφηβική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Ο Παπαγιάννης είδε τον εαυτό του!

Η επίσημη σελίδα των ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο facebook ανάρτησε βίντεο, στο οποίο ο Γιώργος Παπαγιάννης παρακολουθεί από το ξενοδοχείο της Πτολεμαϊδας,  όπου βρίσκεται με την εφηβική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφηβων, το ντοικιμαντέρ που πρόβαλε η ΝΕΡΙΤ για τη ζωή του : «Σήμερα το απόγευμα στην ΝΕΡΙΤ προβλήθηκε ντοκιμαντέρ με τη ζωή του αθλητή μας Γιώργου Παπαγιάννη… Όλη η αποστολή της ομάδας μας που βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα για το Πανελλήνιο Εφηβων παρακολούθησε από το ξενοδοχείο που βρίσκεται το ντοκιμαντέρ…», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

«Tι γίνεται εδώ μέσα! Έκρηξη»: Γερμανός YouTuber ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ!
«Tι γίνεται εδώ μέσα! Έκρηξη»: Γερμανός YouTuber ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ! 12.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα το απόγευμα στην ΝΕΡΙΤ προβλήθηκε ντοκιμαντέρ με τη ζωή του αθλητή μας Γιώργου Παπαγιάννη… Όλη η αποστολή της ο…

Posted by Panathinaikos Basketball Academy Athens on Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.