ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επικοινωνία Φύσσα με Σα Πίντο

Ο Τάκης Φύσσας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, με σκοπό να τον ενημερώσει για τα όσα θα κατέθετε στον ανακριτή για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

Επικοινωνία Φύσσα με Σα Πίντο

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού είχε βρεθεί στο γραφείο του ανακριτή για να καταθέσει σχετικά με το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος, αφού σε εκείνο το παιχνίδι ο Σα Πίντο φέρεται να είχε δεχθεί υποδείξεις για το ποιους παίκτες  θα αφήσει εκτός αγώνα.

Όπως αναφέρει η Live Sport στη στήλη του Βασίλη Βεργή  ο Φύσσας ενημέρωσε τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου για το γεγονός πως θα καταθέσει αυτά ακριβώς τα πράγματα: «Με πήρε τηλέφωνο ο ανακριτής και θα πάω στο γραφείο του να καταθέσω αυτά που μου είπες ότι συνέβησαν πριν από το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος».

Ο Φύσσας υποστηρίζει πως δεν είναι μοναδικός που γνωρίζει για το θέμα: «Το είχε πει και σε άλλους. Το θέμα είναι ευρέως γνωστό και στην Ελλάδα και στην Πορτογάλια». Στο εν λόγω δημοσίευμα σημειώνεται πως οι παράγοντες στην Πορτογαλία που γνωρίζουν το θέμα είναι ψηλά στην ιεραρχία του ποδοσφαίρου της χώρας και ο Φύσσας θα τους επικαλεστεί ως μάρτυρες σε περίπτωση που ο Σα Πίντο τα αρνηθεί στον ανακριτή.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.