ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Άλλος» παίκτης σε σχέση με πέρσι

Την περασμένη σεζόν ο Ντάνιελ Πράνιτς ήταν «φτιαγμένος» με τον Παναθηναϊκό αλλά από το καλοκαίρι ο δεσμός «έσπασε».

«Άλλος» παίκτης σε σχέση με πέρσι

O Nτάνιελ Πράνιτς είναι ο μόνος από τους φευγάτους παίκτες που θα πριμοδοτήσει κιόλας την ΠΑΕ με ένα ποσό γύρω στα 150.000 ευρώ.

Ο Κροάτης πάει για την τελευταία μπάζα της καριέρας του (που αλλού;) στα Εμιράτα και σ΄ εμάς θα μείνει η απορία πως ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής έμοιαζε φέτος να… βαριέται από το ξεκίνημα κιόλας της αγωνιστικής περιόδου.

Μιλάμε για αθλητή με πλουσιότατες αγωνιστικές παραστάσεις, που έδεσε γρήγορα με την πιτσιρικαρία (ειδικά με τον Τάσο Λαγό τον οποίο δεν δίσταζε να κράζει δημοσίως στο Twitter), ξετρελάθηκε από τον ελληνικό τρόπο ζωής (πως αλλιώς να εξηγηθεί το τατουάζ του Τζέραρντ Μπάτλερ ως «Λεωνίδα» στο αριστερό μπράτσο;) και δεν δίσταζε να παίζει ακόμα και τραυματίας, κάτι που κατεγράφη στον περσινό τελικό κυπέλλου όταν από το 25ο λεπτό αγωνιζόταν κουτσαίνοντας λόγω γονατιάς που είχε δεχθεί!

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.