ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλάζει η «παλιά φρουρά»

Οι περισσότεροι απ' τους παλιούς χαιρετούν κι η ομάδα αναζητά (εκτός των άλλων) ισχυρές προσωπικότητες.

Αλλάζει η «παλιά φρουρά»

Ο Παναθηναϊκός αυτή την διετία στηρίχθηκε πρωτίστως στην ομάδα του και την σκληρή δουλειά για να παρουσιάσει ένα σύνολο που σ’ ορισμένες περιπτώσεις «έκρυβε» την μπάλα. Με τους στόχους να έχουν αναθεωρηθεί προς τα πάνω του χρόνου (αυτονόητο για την δυναμική του κλαμπ) εκτός από καλοδουλεμένα γρανάζια χρειάζεται κι ηγετικές μορφές στα αποδυτήρια!

Οι ήδη υπάρχουσες (με πολλά «γαλόνια» στο μπράτσο έπειτα από χρόνια παρουσίας στα γήπεδα), είτε αποχωρούν (Πράνιτς, Μέντες, Σίλντενφελντ), είτε δεν είναι βέβαιο πως θ’ ανανεώσουν (Κοτσόλης). Υπάρχει ασφαλώς η παρουσία Μάρκους Μπεργκ, Μλάντεν Πέτριτς, «παλιός» είναι ο Νάνο κι ο Ζέκα αλλά η παρουσία περισσότερων ηγετικών μορφών ποτέ δεν έβλαψε τις ομάδες ιδίως όσες διαθέτουν «καλά» αποδυτήρια.

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...