ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρωτοψάλτης: «Θα ήθελα να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη» παραχώρησε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, στην οποία μίλησε για τον εαυτό του, αλλά και για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Πρωτοψάλτης: «Θα ήθελα να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού»

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησε στην «Πράσινη» και αναφέρθηκε στους στόχους και τις προτιμήσεις του, αλλά και για το πως βλέπει τον Παναθηναϊκό στα άλλα σπορ και κυρίως στο μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης για:

– το αν παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό σε άλλα σπορ: «Πάω στο μπάσκετ, ειδικά όταν παίζουν ευρωπαϊκό ματς.  Από μπάλα  παρακολουθώ μόνο αγώνες εξωτερικού και πολύ ΝΒΑ. Αλλά το μπάσκετ μου αρέσει πολύ ειδικά και τα ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Θέλαμε να έρθουμε με την ομάδα και στο ντέρμπι ποδοσφαίρου με τον Ολυμπιακό αλλά δεν βόλεψαν οι ώρες».

– το ποιον ξεχωρίζει από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: «Διαμαντίδης. Ο χαρακτήρας του ξεχωρίζει όπως   αι η αγάπη του στην ομάδα.  Αυτό φαίνεται γιατί  του ήρθαν προτάσεις για να φύγει αλλά ήταν εκεί, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τον Παναθηναϊκό ή τον Διαμαντίδη. Είναι στη χώρα του, είναι σε top ομάδα της Ευρώπης, τα έχει όλα. Είναι ένας ηγέτης και θα συνεχίσει να είναι».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το αν φαντάζεται τον εαυτό σου ως ένα Διαμαντίδη του βόλεϊ: «Σίγουρα είναι δύσκολο να το καταφέρεις και σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ούτε στο βαθμό του Πανταλέων δεν είναι εύκολο να φτάσει κάποιος, σίγουρα όμως θα ήθελα και εγώ».

-το πρωτάθλημα εξωτερικού στο οποίο θα μπορούσε να αγωνιστεί:«Μου ταιριάζει περισσότερο το γαλλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι πιο κοντά σε εμένα. Οι Παπαδημητρίου, Προύσαλης και Πετρέας στάθηκαν».

– το πως περνά τον ελεύθερο χρόνο του: «Μου αρέσει η μουσική αν και είμαι λίγο των άκρων. Δηλαδή μου αρέσει πολύ η house όμως θα μου έρθει να ακούσω και ελληνικά. Από κει και πέρα μαζευόμαστε με φίλους και παίζουμε playstation ενώ μου αρέσει όποτε μπορώ και έχω όρεξη να σχεδιάζω καρτούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...