ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πατήστε τους…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Κυψέλης (20:00, panathinaikos24.gr, NS3), στον τέταρτο τελικό της σειράς, με στόχο την ισοφάριση σε 2-2.

Πατήστε τους…

Τα «φίνα κορίτσια» έχουν αφήσει πίσω τους όσα συνέβησαν στο τρίτο ματς στου Ρέντη, όπου οι διαιτητές και οι επόπτες με το έτσι θέλω, έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακό και θέλουν τη νίκη για να στείλουν τη σειρά σε 5ο ματς στο «Μ. Μερκούρη».

Συγκέντρωση και πάθος, τα κλειδιά για τη νίκη της ομάδας του Γιώργου Ρούση, η οποία θα έχει την υποστήριξη του κόσμου, που θα κατακλύσει το κλειστό του Πανελληνίου. Το «τριφύλλι» έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και θα πρέπει να έχει υπομονή και συγκέντρωση στο 100%, καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος από όσα συνέβησαν στον 3ο τελικό, ωστόσο από την διοίκηση του Ερασιτέχνη, έχει εκφραστεί προς τους φίλους του Παναθηναϊκού, πως μόνο με τη φωνή τους θα πρέπει να υποστηρίξουν στην ομάδα.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 2.953 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Την ίδια αγωνιστικότητα…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης, στάθηκε στην αγωνιστικότητα, που καλείται να δείξει η ομάδα του, η οποία θα πρέπει να είναι η ίδια και ακόμη μεγαλύτερη στο αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα που δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς των τελικών έτσι ώστε να φέρουμε και πάλι τη σειρά στα ίσια και να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι».

«Μόνο με τη δύναμη της φωνής!»

Η διοίκηση της «Μάνας του Λόχου», κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το κλειστό και να στηρίξει τις παίκτριες του Ρούση, μόνο με τη δύναμη της φωνής του.

Αναλυτικά:

«Μόνο με τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο κλειστό του Πανελληνίου Γ.Σ. είναι ο 7ος παίκτης της ομάδας και μόνο με τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ όπως μόνο αυτοί ξέρουν πρέπει να στηρίξουν την ομάδα μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων ζητούμε συγνώμη εκ των προτέρων αλλά διαπιστευμένες κάρτες ελευθέρας εισόδου κάθε ιδιότητας (προπονητές, αθλητές, διαιτητές κτλ) δεν θα ισχύσουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, παρακαλούνται να βρίσκονται στο κλειστό αρκετή ώρα (18.30 ανοίγουν οι πόρτες) πριν από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Τέλος, τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο του κλειστού του Πανελληνίου Γ.Σ. μέχρι εξαντλήσεώς τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.