ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τα πανό εναντίον μου, να τα κάνουν προσάναμμα»!

Απίστευτη δήλωση Κοντονή για τα πανό εναντίον του που αναρτούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε Καραϊσκάκη και ΣΕΦ: «Δεν ιδρώνει το αυτί μου! Να τα κρατήσουν για προσάναμμα το χειμώνα»! Πέρασαν οι αλλαγές, η ευθύνη για πιθανό Grexit αποκλειστικά πλέον στην ΕΠΟ!

«Τα πανό εναντίον μου, να τα κάνουν προσάναμμα»!

 Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής προέβη την Πέμπτη στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής στις απαιτούμενες αλλαγές στο νομοσχέδιο (χωρίς να πειράξει τον πυρήνα του) ώστε να αποφευχθεί το Grexit και τόνισε πως η ευθύνη για οτιδήποτε αρνητικό συμβεί, ανήκει πλέον στην ΕΠΟ, ζητώντας από FIFA και UEFA να έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά στα όσα συμβαίνουν στην ελληνική ομοσπονδία.

Ιδιαιτέρως αιχμηρό, ωστόσο, ήταν το σχόλιό του για τα υβριστικά πανό εναντίον του, που αναρτούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και στο ΣΕΦ. Ο κ. Κοντονής είπε συγκεκριμένα: «Επειδή είδα δυο-τρία πανό που μεταφέρονται από γήπεδο σε γήπεδο από τους ίδιους πάντα ανθρώπους, τους λέω να ξέρουν ότι δεν ιδρώνει το αυτί μου! Αν θέλουν, να τα κρατήσουν τα πανό για προσάναμμα το χειμώνα»!

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.