ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ευθύνη της ΕΠΟ»

Ο Σταύρος Κοντονής απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ τονίζοντας ότι θα φέρει εκείνη την ευθύνη σε ενδεχόμενο Grexit.

«Ευθύνη της ΕΠΟ»

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κοντονή:

«Ό,τι ανακοινώσαμε μετά την ακρόαση των φορέων, τα συμπεριλάβαμε όλα σε νομοτεχνικές προσθήκες στο νομοσχέδιο. Ακόμη και τη δήλωση για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, την περιλάβαμε στο Νόμο.

Πώς τοποθετείται η ΕΠΟ με αυτό τον ανεύθυνο τρόπο, όταν η κυβέρνηση έχει υλοποιήσει όλα αυτά που είχε δηλώσει ότι θα κάνει δεκτά;

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι προφανές ότι ακολουθούν όχι μόνο εκβιαστική, αλλά και παρελκυστική τακτική και έχουν την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβεί.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο το ποδόσφαιρο έχει περιέλθει σε κίνδυνο, είναι η ανυποληψία λόγω της βίας και της διαφθοράς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.