ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Επιστρέψαμε! Λίγη υπομονή…»

Ο Γιώργος Ρούσης μιλάει στο panathinaikos24.gr για την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ γυναικών, το μέλλον, αλλά και τη διαιτησία που στέρησε από το «τριφύλλι» το δικαίωμα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα!

«Επιστρέψαμε! Λίγη υπομονή…»

Ο τεχνικός της ομάδας που άγγιξε την υπέρβαση αναφέρεται, επίσης, στον εκπληκτική κόσμο που και φέτος ήταν δίπλα στον σύλλογο, αλλά και την περίφημη δήλωσή του περί «Μουρίνιο και Ρανιέρι».

Αναλυτικά, ο Γιώργος Ρούσσης μίλησε στο panathinaikos24.gr για:

 Για τον τελευταίο τελικό με τον Ολυμπιακό:

Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό»
Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό» 1.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μας αδικεί η προσπάθεια που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν είχαμε την απαιτούμενη υπομονή και κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό, ίσως από άγχος, ίσως από κάτι άλλο. Αυτό όμως που έχω πει εγώ είναι ότι είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ομάδα και τις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλη τη χρονιά. Τα κορίτσια τα έδωσαν όλα, όμως δεν καταφέραμε να πάμε τη σειρά στα πέντε παιχνίδια και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τη περίφημη δήλωση του περί Μουρίνιο και Ρανιέρι:

«Η δήλωση αυτή που έκανα μετά το δεύτερο ματς ισχύει, αλλά αυτά τα κορίτσια με την προσπάθεια που κάνουν σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση, με κάνουν Μουρίνιο πάντα»!

Για τα διαιτητικά λάθη που έγιναν στο τρίτο ματς της σειράς στο Ρέντη και αν έκριναν το πρωτάθλημα:

«Προφανώς και αυτά τα λάθη έκριναν τη σειρά και μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε ακόμα μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για ευνόητους λόγους».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας στα ματς με τον Ολυμπιακό:

«Δεν είναι μόνο τα ματς με τον Ολυμπιακό, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ο κόσμος ήταν πάντα στο πλευρό μας σε κάθε ματς, εντός και εκτός έδρας. Ήταν κάτι το καταπληκτικό για μένα και για όλη την ομάδα συνολικά, να έχουμε την βοήθεια του κόσμου. Ο σύλλογος και τα τμήματα του Ερασιτέχνη γενικότερα, αξίζουν να έχουν περισσότερη υποστήριξη και βοήθεια απ’ όλο τον κόσμο και καλό θα είναι να είναι δίπλα στην ομάδα σε κάθε άθλημα και σε κάθε ματς».

Για τη συνέχεια και το μέλλον:

«Από δω και πέρα, ο Παναθηναϊκός, έδειξε πως επιστρέφει εκεί που αξίζει και ευελπιστώ σε καλύτερη συνέχεια στο μέλλον, φανταστείτε με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μας, να καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα τίτλο, τι θα γίνει. Ας το καταλάβουν όλοι. Επιστρέψαμε και με πολλή δουλειά θα έρθουν τα καλύτερα. Λίγη υπομονή και θα δείτε…»!

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.