ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπερίσα: «Να αξιοποιήσω την ευκαιρία μου»

Ο Βαλμίρ Μπερίσα σε δηλώσεις του στη Nova, τόνισε πως περιμένει πως και πως μια ευκαιρία από τον προπονητή του στο ματς με την Κέρκυρα.

Μπερίσα: «Να αξιοποιήσω την ευκαιρία μου»

Ο νεαρός επιθετικός ανυπομονεί να πάρει ευκαιρία στο ματς με την Κέρκυρα, ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλμίρ Μπερίσα:

Για το ματς με την Κέρκυρα:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, αφού κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι. Έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα με την Κέρκυρα».

Για τη σημασία της νίκης:

«Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια ώστε να έχουμε καλύτερες πιθανότητες στα πλέι οφ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως, πηγαίνουμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις απουσίες:

«Έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν, όμως έχουμε και άλλους παίκτες που μπορούν να τα πάνε το ίδιο καλά με όσους δεν θα συμμετάσχουν στο ματς της Κυριακής».

Για την ευκαιρία που περιμένει:

«Ελπίζω να έρθει η ευκαιρία μου. Κι αν έρθει είμαι έτοιμος για να την αξιοποιήσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.