ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είμαστε φαβορί»

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος σε δηλώσεις του στην κάμερα της nova έχρισε τον Παναθηναϊκό φαβορί για την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

«Είμαστε φαβορί»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: «Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, είχαμε νευρικότητα και μόνο στο τελευταίο ματς πήραμε καλό αποτέλεσμα. Μας βοήθησε ψυχολογικά και θέλουμε να πάμε στην Κέρκυρα να κερδίσουμε για να ανεβάσουμε ρυθμούς εν όψει πλέι οφ. Οι απουσίες δεν ξέρω αν θα μας επηρεάσουν γιατί όλα τα παιδιά αγωνίζονται για να δείξουν ότι αξίζουν να είναι στην 11αδα.

Η Κέρκυρα είναι σοβαρή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει δυνατή έδρα αλλά πάμε για τη νίκη για να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Οι ομάδες είναι πιο κοντά μεταξύ τους. Όμως κι εμείς έχουμε κατεβάσει λίγο ρυθμούς και δεν έχουμε την απόδοση που θα θέλαμε. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πάρουμε αποτελέσματα, θα πάρουμε ψυχολογία και πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί για τη δεύτερη θέση».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.