ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εμπλέκεται ξανά ο Μαρινάκης!

Τα υπομνήματα που κατέθεσαν 3 από τους 93 κατηγορούμενους για τα στημένα παιχνίδια του 2011 φαίνεται να δίνουν άλλη τροπή στην υπόθεση και να εμπλέκουν ξανά τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Εμπλέκεται ξανά ο Μαρινάκης!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας«Goal»  παρά το γεγονός ότι ο εισαγγελέας εφετών, Παναγιώτης Πούλιος, πρότεινε στο δικαστικό συμβούλιο να οδηγηθούν σε δίκη για το «Koriopolis» 93 κατηγορούμενοι τα υπομνήματα που κατέθεσαν 3 κατηγορούμενοι εμπλέκουν και πάλι τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα φαίνεται ότι οι 3 αυτοί κατηγορούμενοι αποκάλυψαν κάποια νέα στοιχεία έτσι ώστε  να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του νόμου για όσους βοηθούν στη διαλεύκανση σοβαρών υποθέσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά τα στοιχεία θα εξεταστούν από το δικαστικό συμβούλιο, ως αρμόδιο όργανο, για να κρίνει αυτό τι θα κάνει στη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.