ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βλέπει Γιανγκ για αντί-Γκιστ (Vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Τζέιμς Γκιστ και στην λίστα σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, είναι ο Πάτρικ Γιανγκ της Γαλατάσαραϊ.

Βλέπει Γιανγκ για αντί-Γκιστ (Vids)

Οι «πράσινοι» μετά το αρχικό σοκ της υπόθεσης του Τζειμς Γκιστ, χτενίζουν την αγορά με σκοπό να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν και μια απ τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι και ο Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Αμερικανός ύψους 2.06, φόργουορντ/σέντερ αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ και είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Φλόριντα. Παίζει και στο «4» αλλά και στο «5», με τη φανέλα της «Τσίμπομ» να αποτελεί τον πρώτο του επαγγελματικό σταθμό, καθώς μέχρι να υπογράψει στους Τούρκους προσπαθούσε να βρει θέση στο ΝΒΑ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα για τη φάση του top 16, τέθηκε και αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στη ρακέτα των «πρασίνων». Χαρακτηριστικό είναι πως στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τουρκία όπου βρήκε το «τριφύλλι» να φεύγει με δύσκολη νίκη (84-86), είχε 24 πόντους μαζεύοντας παράλληλα και 9 ριμπάουντ, ενώ στην αναμέτρηση της Αθήνας είχε μείνει στους 6 πόντους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα εκτός από τον Παναθηναϊκό, τη φετινή χρονιά στην Ευρωλίγκα, κοντραρίστηκε και με τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση του θεσμού και στο ματς της Πόλης, είχε πετύχει νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.