ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καταγγελία κατά του Σπανούλη

Σε επίσημη καταγγελία κατά του Βασίλη Σπανούλη θα προχωρήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Καταγγελία κατά του Σπανούλη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία κατά του Βασίλη Σπανούλη στον ΕΣΑΚΕ, αλλά και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος για αντιαθλητική συμπεριφορά και δυσφήμιση του αθλήματος.

Ο τρόπος πανηγυρισμού του αρχηγού του Ολυμπιακού, που οδήγησε στη διακοπή του αγώνα, προκάλεσε κύματα αντιδράσεων στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» λοιπόν, θεωρούν τον Βασίλη Σπανούλη υπεύθυνο για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο και θα επιδιώξουν την παραδειγματική τιμωρία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.