ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δ. Γιαννακόπουλος: «Όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο»

Με δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τονίζει πως όσα συνέβησαν το Σάββατο, μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν τον εκφράζουν ως άνθρωπο.

Δ. Γιαννακόπουλος: «Όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο»

Με δήλωση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει τη στάση του για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, αποκαλύπτει πως είχε επικοινωνία με τον Βασίλη Σπανούλη την επομένη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο.

Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.