ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε Δημητρόπουλο

Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος απολογήθηκε ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα. Σφυρίζει κανονικά!

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα σε Δημητρόπουλο

O διαιτητής του συνδέσμου Φθιώτιδας απολογήθηκε ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, ο οποίος ερευνά της υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.

Ο Δημητρόπουλος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της δωροδοκίας – δωροληψίας με αφορμή τις διαιτητικές του αποφάσεις σε συγκεκριμένους αγώνες και αφού ολοκληρώθηκε η απολογία του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Το περιοριστικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε στον διαιτητή της Super League, Αλέξανδρο Δημητρόπουλο μετά από συμφωνία Εισαγγελέα και ανακριτή και έπειτα από την απολογία του ρέφερι ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο διαιτητής από τη Φθιώτιδα θα μπορεί να ορίζεται και να σφυρίζει κανονικά αγώνες της Super League, καθώς κρίθηκε το κατηγορητήριο είναι ελαφρύτερο σε σχέση με των συναδέλφων του και για αυτό το λόγο ο μοναδικός περιοριστικός όρος που του επιβλήθηκε είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Μετά την απόφαση της ποινής, ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, Ιωάννης Κουσουλός δήλωσε: «Η απόφαση είναι μια απόλυτη δικαίωση του πελάτη μου, οσο και για τον αγώνα που κάνουμε. Του στερήθηκε βέβαια η έξοδος από τη χώρα. Αλλά ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα γιατί η διαιτησία σου είναι και αντικειμενική και σωστή. Δεν έχει καμία σχέση με όσα του απδίδονται και θεωρώ πως η δικαιοσύνη έκανε το έργο της στο μέγιστο βαθμό. Περιμένουμε πλέον και την περάτωση της δίκης».

Για τους άλλους δυο διαιτητές που διώκονται ποινικά και τις επόμενες μέρες θα απολογηθούν, δηλαδή τους Θανάση Γιάχο και Ηλία Σπάθα αν τους επιβληθεί ο ίδιος περιοριστικός όρος με τον Δημητρόπουλο τότε θα τους δημιουργήσει πρόβλημα καθώς είναι διεθνείς και σφυρίζουν και ευρωπαϊκά ματς.

Υπενθυμίζουμε πως τρεις διαιτητές που έχουν ήδη απολογηθεί, οι Κάμπαξης, Αμπάρκιολης και Ιωαννίδης, σε συμφωνία Εισαγγελέα και ανακριτή τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης να διευθύνουν αγώνες ποδοσφαίρου.

Αύριο θα απολογηθούν στον ανακριτή ο Γιώργος Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος…

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.