ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Βλαδίμηρος μεγαλώνει…

Ξεκίνησε φορτσάτα το Σάββατο ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σκοράροντας 8 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά στη συνέχεια «εξαφανίστηκε», με τον πρωταθλητή να πληγώνεται κι από την δική του κακή απόδοση.

Ο Βλαδίμηρος μεγαλώνει…

Ο Βλαδίμηρος χτίζει παράδοση απέναντι στον «αιώνιο» σε σεζόν που η ομάδα τον περιμένει να ωριμάσει, ώστε στο μέλλον να ηγηθεί.

Πέρσι ξεχασμένος από τον Αργύρη Πεδουλάκη έκανε καταπληκτική δουλειά στο 2ο δεκάλεπτο του 4ου τελικού «πετώντας» πάνω από Μάντζαρη και Πρίντεζη!

Στον προημιτελικό κυπέλλου είχε 11 πόντους και 4 κλεψίματα, στο τελευταίο ντέρμπι ήταν ο πιο «hot» παίκτης του γηπέδου με το που έγινε το τζάμπολ αλλά στη συνέχεια «έπεσε», τελειώνοντας ακόμα μια φορά ντέρμπι «διψήφιος» (10 ποντάκια συν τρία ριμπάουντ και τρία κλεψίματα). «Μεγαλώνει» σιγά-σιγά!

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.679 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημήτρης Στρατής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.