ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα εποχή με PUMA!

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την αθλητική εταιρία PUMA, από τη νέα σεζόν.

Νέα εποχή με PUMA!

Οι πράσινοι έπειτα από χρόνια συνεργασίας με την Adidas, αλλάζουν σελίδα και ξεκινούν συνεργασία με την κορυφαία εταιρία Puma, η οποία θα εξοπλίσει την ομάδα με όλο το αθλητικό υλικό και τις επίσημες εμφανίσεις τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η PUMA ανακοινώνουν την συνεργασία τους από την περίοδο 2015-2016.

Mε τα κορυφαία αθλητικά προϊόντα PUMA θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από την σεζόν 2015-2016, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα χορηγική συνεργασία αθλητικού υλικού PUMA διάρκειας τριών ετών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.124 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η PUMA, εκ των κορυφαίων εταιρειών διεθνώς, με συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών όπως με την Εθνική Ιταλίας, την Άρσεναλ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και τον κορυφαίο Ολυμπιονίκη Γιουσέιν Mπόλτ, θα εξοπλίσει τον Παναθηναϊκό με όλο το απαραίτητο αθλητικό υλικό και τις επίσημες εμφανίσεις της νέας σεζόν 2015-16.

Με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα βρίσκεται στη διάθεση των φιλάθλων όλο το επίσημο αθλητικό υλικό, ενώ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού» με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την μοναδική τεχνολογία ACTV της PUMA.

Ο πολυεθνικός κολοσσός αθλητικών ειδών έχει αναθέσει από τις αρχές του 2013, την επίσημη διανομή των προϊόντων του στην εταιρία Sportswind, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο δίνοντας νέα πνοή στην PUMA.

Ο Παναθηναϊκός καλωσορίζει την επιστροφή της PUMA στην «πράσινη» οικογένεια, αναγνωρίζοντας την προσφορά της και στο παρελθόν, όταν είχε εξοπλίσει και ωθήσει το «τριφύλλι» σε ιστορικές στιγμές στα χρόνια που το ποδόσφαιρο γινόταν επαγγελματικό.

O Παναθηναϊκός μαζί με την PUMA θα οδηγήσουν την ιστορική ομάδα σε μια νέα εποχή, συνεχίζοντας την αδιάκοπη προσφορά της PUMA στο ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...