ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τσεκάρει» στόχους στην Αργεντινή ο Βόκολος

Στην Αργεντινή και όχι στη Βραζιλία, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, αναμένεται να ταξιδέψει ο Λεωνίδας Βόκολος, τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν το «τριφύλλι».

«Τσεκάρει» στόχους στην Αργεντινή ο Βόκολος

Η Αργεντινή θα είναι τελικά ο προορισμός του Λεωνίδα Βόκολου, προκειμένου να δει παίκτες που καλοβλέπει ο Παναθηναϊκός, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αρχικά το ρεπορτάζ «έλεγε» πως η Βραζιλία θα ήταν ο προορισμός του τεχνικού διευθυντή των «πράσινων», ωστόσο αυτό άλλαξε με την γειτόνισσα… Αργεντινή, να είναι τελικά ο προορισμός του Βόκολου, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για… «τσεκάρισμα» οκταριού… θέση στην οποία ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ενισχυθεί.

Προσπάθεια για Αμπέντ, όχι σίριαλ…

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.236 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του παλιόφιλου… Μεχντί Αμπέντ έχει ξαναπέσει στο τραπέζι, με τον Παναθηναϊκό να κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσει (με μεταγραφή και όχι δανεισμό), αφού παρά το καλό του ξεκίνημα με την Νιούκαστλ, δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια και ως εκ τούτου, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στις «καρακάξες».

Η επιθυμία και των δύο πλευρών να ξανασμίξουν είναι δεδομένη, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται όλη η υπόθεση να γίνει σίριαλ, με τον Παναθηναϊκό αυτή τη φορά να θέτει τους κανόνες…

Αν το ποσό το οποίο θα ζητήσει η Αγγλική ομάδα είναι τέτοιο, που μπορεί να το καλύψει ο Παναθηναϊκός, τότε το deal θα γίνει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ωστόσο αν η Νιούκαστλ μπει στη διαδικασία… διαπραγμάτευσης, η οποία ενδέχεται να καθυστερήσει την όλη διαδικασία, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν τη διάθεση να περιμένουν, καθώς το μεταγραφικό πλάνο ήδη «τρέχει», με τις εναλλακτικές λύσεις να «περιμένουν».

Σε κάθε περίπτωση η μεταγραφή η όχι, του Γαλλοαλγερινού, δεν επηρεάζεται από το γεγονός της απόκτησης του Νίκου Καλτσά, ο οποίος και αυτός αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αφού για τις θέσεις του κέντρου, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για τρεις η και τέσσερις παίκτες, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά.

Το «μέτωπο» της άμυνας

Στο πράσινο «στρατόπεδο» κινούνται δυναμικά και σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας. Δεδομένοι για του χρόνου θεωρούνται οι Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος και Ρισβάνης (άγνωστο αν αποφασιστεί να δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια ομάδα), με τον Παναθηναϊκό να προχωράει στην απόκτηση δύο παικτών, όπως είναι γνωστό, μετά και την αποχώρηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Φίλιπ Χελάντερ της Μάλμε είναι ένας από τους στόχους, με τον Σκωτσέζο Ντάνι Γουίλσον να… ακολουθεί. Ο Σουηδός αμυντικός όπως σας έχει ενημερώσει το panathinaikos24.gr, από τις 29/4, βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα και παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μάλμε μέχρι το 2015, η μεταγραφή μπορεί να τελικά να πραγματοποιηθεί, αν δεν… εμπλακεί άλλη ομάδα με πρόταση μεγαλύτερη οικονομικά από αυτή του «τριφυλλιού».

Επένδυση στο… μέλλον

Πέραν της κατάρτισης του βασικού κορμού της ομάδας, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον του, με τον 19χρονο επιθετικό Παναγιώτη Κυνηγόπουλο να φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός φορ, αγωνίζεται στον Αιγινιακό, έχοντας φέτος 16 εμφανίσεις και 4 γκολ.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.