ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Για άλλα δύο χρόνια στο «τριφύλλι» η Ρόγκα

Η λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πένυ Ρόγκα, αποκάλυψε στην εκπομπή της Θύρας 13 στο διαδίκτυο, πως θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Για άλλα δύο χρόνια στο «τριφύλλι» η Ρόγκα

Αποτέλεσε βασικό άξονα του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά, η λίμπερο του «τριφυλλιού». Πάθος, αγωνιστικότητα και «μαχητική ψυχή», είναι τα στοιχεία που διέκριναν την Πένυ Ρόγκα, η οποία ήταν μία από τις κορυφαίες των «φίνων κοριτσιών», στη φετινή σεζόν.

Η 28χρονη λίμπερο, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή της Θύρας 13, αποκαλύπτοντας ότι θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια στην ομάδα του Γιώργου Ρούση.

«Ψάχνει» πάσα…

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα, στη διοίκηση της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου, με την πασαδόρο, να αποτελεί τη θέση κλειδί, καθώς εκεί θα πέσει το μεγάλο βάρος, ούτως ώστε να ανέβει επίπεδο η ομάδα.

Ανάλογα με το ύψος του μπάτζετ, οι «πράσινοι» θα κινηθούν και για κάποια/κάποιες ξένες παίκτριες, με στόχο την επόμενη σεζόν, να γίνει το βήμα παραπάνω και να επιστρέψει η κορυφαία ομάδα της ιστορίας στο γυναικείο βόλεϊ, στην κορυφή και στους τίτλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.