Ο Αμερικανός γκαρντ, τόνισε πως θα πρέπει να επικεντρωθούν ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τα πλει οφ και κατέληξε λέγοντας πως η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Μετά την πρώτη μας εντός έδρας ήττα για το Ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζουμε ότι οριστικά θα είμαστε στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πλέον να επικεντρώσουμε όλη μας την προσοχή ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τα πλέι οφ. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι στα πλέι οφ κρίνονται τα πάντα και όχι στην κανονική περίοδο.

Επίσης θα έχουμε νέο προπονητή στην ομάδα. Για εμάς δεν είναι σημαντικό το ποια θα είναι η απόφαση της διοίκησης σε αυτό το θέμα. To σίγουρο είναι ότι οφείλουμε να θυσιάζουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία της ομάδας, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο προπονητής. Άλλωστε η ομάδα είναι πάνω από όλους μας.

Αυτή τη φορά οι σκέψεις μου είναι σύντομες. Άλλωστε έχουμε δύο αγώνες σε κοντινό διάστημα ώστε να τελειώσει η κανονική περίοδος και στη συνέχεια αρχίζουμε τα πλέι οφ. Πλέον δεν έχουν τόση σημασία τα λόγια όσο η δουλειά.

Τα ξαναλέμε σύντομα

AJ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS