ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Τουρνουά αγάπης για τον Ερασιτέχνη (Pics)

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η θύρα 13 Γερμανίας, διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου μαζί με άλλους συνδέσμους από την υπόλοιπη Ευρώπη, με σκοπό την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού!

Τουρνουά αγάπης για τον Ερασιτέχνη (Pics)

Συγκεκριμένα στη γερμανική πόλη Βούπερταλ, συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες φίλοι του «τριφυλλιού» όπου και έπαιξαν ποδόσφαιρο σε τουρνουά 5Χ5. Σύνδεσμοι από τη Γερμανία την Αυστρία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο έδωσαν το «παρών» στην Παναθηναϊκή συνάντηση με τα έσοδα να πηγαίνουν για την ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Θύρα13-γερμανια

Μετά τη λήξη του τουρνουά, η νικήτρια ομάδα έλαβε τιμητικό έπαθλο, ενώ ακολούθησε συγκέντρωση για μπύρα και σουβλάκι και ανανέωσαν το ραντεβού τους και για επόμενο τουρνουά, καθώς θέλουν να γίνει θεσμός και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ