ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η FIBA παρουσίασε τις προτάσεις της σε ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και συλλόγους

Τα σχέδια και τις προθέσεις της FIBA για το άμεσο μέλλον γνωστοποίησε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στον ΕΣΑΚΕ και στις ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ο Αργεντινός πρόεδρός της, Οράσιο Μουρατόρε.

Η FIBA παρουσίασε τις προτάσεις της σε ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ και συλλόγους

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το βράδυ της Δευτέρας 4/5 ο πρόεδρος της FIBA, Αργεντίνος Οράσιο Μουρατόρε και ο επικεφαλής της ομάδας επεξεργασίας και σχεδιασμού της αναδιοργάνωσης των συλλογικών διοργανώσεων, Ισπανός παλαίμαχος παίκτης, Χοσέ Μοντέρο.

Οι δύο άντρες μετά την άφιξή τους δείπνησαν με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο, τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη και τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών Φώτη Κατσικάρη, συζητώντας επί μακρώ τόσο θέματα που αφορούν τις εθνικές ομοσπονδίες και το νέο καλεντάρι της FIBA που θα ισχύσει από το 2017 με αγώνες των Εθνικών ομάδων και στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, όσο και τα σχέδια της παγκόσμιας ομοσπονδίας για μια νέα Ευρωλίγκα.

Αυτά τα σχέδια, αναλύθηκαν σήμερα στους εκπροσώπους του ΕΣΑΚΕ, τον πρόεδρό του Γιώργο Χαλβατζάκη και τον νομικό σύμβουλο Νίκο Κακκαβά, του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της ΚΑΕ Μάνο Παπαδόπουλο, του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Σκινδήλια και στον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Δουβή.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις συναντήσεις ήταν παρόντες εκτός από τους κ.κ. Μουρατόρε και Μοντέρο και οι κ.κ. Τσαγκρώνης και Κατσικάρης και το συμπέρασμα που προέκυψε είναι ότι η FIBA έχει εκπονήσει ένα αξιόπιστο πλάνο, το οποίο προκάλεσε το ενδιαφέρον των ομάδων σε αυτή την επαφή, πρώτη από αρκετές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα και μάλιστα με διεύρυνση του κύκλου συνομιλητών και από άλλες ομάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...