ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμηλά στην λίστα ο Μάντζιος

Ο Βαγγέλης Μάντζιος αρέσει στον Γιάννη Αναστασίου, αλλά η περίπτωση του δεν φαίνεται να προχωράει για άλλους λόγους.

Χαμηλά στην λίστα ο Μάντζιος

Ο Έλληνας επιθετικός που στο παρελθόν φόρερε την φανέλα με το τριφύλλι, αρέσει στον τεχνικό του Παναθηναϊκού με το όνομα του ωστόσο να βρίσκεται χαμηλά στην «πράσινη» λίστα.

Ο 32χρονος επιθετικός ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Λεβαδειακό, ήταν ο πρώτος στόχος πριν από λίγο καιρό, αλλά φαίνεται πως δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του.

Ο πρώτος λόγος είναι οι αντιδράσεις του κόσμου σε μία τέτοια κίνηση, ενώ και ο Τάκης Φύσσας δείχνει να πιστεύει πως μπορούν να βρεθούν καλύτερες επιλογές για την θέση του επιθετικού.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...