ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρότσα: «Λάτιν ΠΑΟ»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αναλύει το πλάνο του Παναθηναϊκού για άνοιγμα στην αγορά της Αργεντινής και της Λατινικής Αμερικής και εξηγεί το νέο του ρόλο στους «πράσινους».

Ρότσα: «Λάτιν ΠΑΟ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στην «Πράσινη».

Για τον ρόλο του: «Θα είμαι ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού στην Αργεντινή, αλλά και τη Λατινική Αμερική.  Θα λέω τη γνώμη μου για κάποιους παίκτες που πιστεύω ότι ταιριάζουν στα στοιχεία που θέλει το προπονητικό τιμ, με το οποίο υπάρχει εξαιρετική συνεργασία και εκεί τελειώνει ο ρόλος μου. Δεν πρόκειται να συμμετέχω στις αποφάσεις. Επίσης, έχω αποφασίσει να περνάω πολλούς μήνες στην Αργεντινή για να παρακολουθώ παίκτες. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που αγωνίζονται είτε σε μικρές ομάδες της πρώτης κατηγορίας, είτε στη δεύτερη και τρίτη Εθνική.  Δεν βλέπουμε Μπόκα και Ρίβερ, αλλά υπάρχουν αρκετοί παίκτες που βγαίνουν από Μπόκα και Ρίβερ, όπου δεν χωράνε να παίξουν εκεί και πάνε σε μικρότερες ομάδες».

Για τον στόχο:  «Θέλουμε και πάλι να ανοίξουμε την αγορά της Αργεντινής σε πρώτη φάση και της Λατινικής Αμερικής στη συνέχεια. Ακόμα και σε μια χώρα όπως η Βενεζουέλα, που μας φαίνεται ότι είναι χαμηλό το επίπεδο, υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Το επίπεδο της Αργεντινής σε σχέση με το δικό μας είναι μέρα με τη νύχτα. Πολύ πιο υψηλό. Πιστεύω πολύ στο πλάνο που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι μπορούν να έρθουν νέοι παίκτες από τη Λατινική Αμερική και την Αργεντινή και  να κάνουν τη διαφορά. Οι Αργεντινοί ταιριάζουν στη φιλοσοφία μας, αφού έχουν νεύρο, πνευμόν9ια και διάθεση όταν τους εμπιστεύεσαι να κάνουν τα πάντα για σε δικαιώσουν».

Για το πλάνο: «Θέλω να πω στον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο, που πιστεύω ότι είναι απόλυτα σωστό. Υπάρχει προοπτικό να ανέβει επίπεδο και είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι θα έρθουν παίκτες που πρέπει. Γίνεται σωστή δουλειά σε κάθε επίπεδο».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...