ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Την Παρασκευή (8/5) η ζύγιση του GOW Master Edition

H επίσημη ζύγιση των αθλητών του GOW Master Edition και η συνέντευξη τύπου για το Gods of War Master Edition θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαΐου στον Τάφο του Ινδού και ώρα 17.00 το απόγευμα. H εξέταση των αθλητών από το γιατρό θα ξεκινήσει από τις 16.00 στον ίδιο χώρο.

Την Παρασκευή (8/5) η ζύγιση του GOW Master Edition

Στην συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν επίσης οι διαιτητές, κριτές και supervisors του αγώνα της Αρετής Μαστροδούκα. Στα πλαίσια της επισημότητας του αγώνα της Αρετής και με βάση τους διεθνείς κανονισμούς οι πλειοψηφία των κριτών διαιτητών είναι από διαφορετικές χώρες σε σχέση με αυτές των αγωνιζόμενων.

Έτσι τρεις από αυτούς θα έρθουν από το Λουξεμβούργο, την Αυστρία και τη Γερμανία, ενώ ο supervisor του αγώνα θα είναι ο πρόεδρος της WIBF, Olaf Schroder . Να υπενθυμίσουμε πως η Αρετή Μαστροδούκα θα αγωνιστεί για τρεις παγκόσμιους τίτλους, της WBF, WIBF και GBU, σε εναν πολύ σημαντικό γυναικείο αγώνα για όλο τον κόσμο, σύμφωνα και με τα sites της WBF & WIBF .

Referee: Tonio Tiberi (Luxembourg) Judge: Maria Avramidou (Greece) Judge: Ernst Salzgeber (Austria) Judge: Zacharias Avramidis (Greece) Supervisor: Olaf Schröder (Germany)

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.141 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...