ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρούσης: «Κοιτάμε ότι καλύτερο»

Ο Γιώργος Ρούσης σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά.

Ρούσης: «Κοιτάμε ότι καλύτερο»

Ο Γιώργος Ρούσης μίλησε στο ραδιόφωνο της Θύρας 13, αναφέρθηκε στις αθλήτριες του Παναθηναϊκού αλλά και στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούσης:

«Όλες οι αθλήτριες που μπορούν να έρθουν στον Παναθηναϊκό, ρίχνουν τις απαιτήσεις τους προκειμένου να ενταχθούν στον Σύλλογο και μόνο. Σχεδόν όλες θα μπορούσαν να βρουν παραπάνω χρήματα αλλά όταν έρχονται και βλέπουν τι γίνεται δεν το αλλάζουν με τίποτα. Όλα αυτά δεν πληρώνονται. Αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ δεν το έχουμε ξαναζήσει και θέλουμε και εμείς να δώσουμε το κάτι παραπάνω».

Σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς είπε: 

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.190 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τη χρονιά που πέρασε είχαμε το τέταρτο μπάτζετ της κατηγορία και είχαμε τρεις φορές κάτω μπάτζετ από τον Ολυμπιακό. Οι δρόμοι για την κορυφή είναι δύο, ο ένας είναι τα χρήματα και ο άλλος η δουλειά αυτός που ακολουθούμε εμείς. Θέλουμε να κρατήσουμε τις παίκτριες, ο κορμός θέλει να μείνει και θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια-δύο αθλήτριες που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Κοιτάμε ότι καλύτερο στην ελληνική αγορά και μετά θα ασχοληθούμε για ξένες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.