ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η ΕΠΟ… λυσσάει για grexit!

Απίστευτα πράγματα από την ΕΠΟ που προβάλει ενστάσεις για το τελικό κείμενο νομοσχεδίου και ζητάει εκ νέου παρέμβαση από UEFA και FIFA! Σκληραίνει τη στάση του ο Κοντονής.

Η ΕΠΟ… λυσσάει για grexit!

Εκεί που φαινόταν ότι αποφύγαμε το grexit, έρχεται η ΕΠΟ για να περιπλέξει τα πράγματα, σχετικά με το αθλητικό νομοσχέδιο! Η ομοσπονδία προβάλλει ενστάσεις για το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου και ζητάει εκ νέου παρέμβαση της UEFA και της FIFA, παρότι δίνονται διαβεβαιώσεις από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στα όσα συμφωνήθηκαν με τις διεθνείς ομοσπονδίες.  Γι’ αυτό και νωρίτερα υπήρχε η επιστολή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, έπειτα από… ενημέρωση της ΕΠΟ για αλλαγές!

Μετά απ’ όλα αυτά, ο Σταύρος Κοντονής σκληραίνει τη στάση του. Η θέση του υφυπουργού είναι πως αν υπάρξει μετακίνηση από όσα συμφωνήθηκαν με UEFA και FIFA στις 4 Μαΐου, τότε η Πολιτεία θα επιστρέψει στο αρχικό… πλάνο θα αποσύρει όλες τις νομοθετικές παρεμβάσεις που έγιναν σε συνεννόηση με τις διεθνείς ομοσπονδίες.

Εξάλλου, η ψήφιση του νομοσχεδίου μετατέθηκε για την Πέμπτη, αφού ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των κομμάτων.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.