ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ενέργεια και γρήγορο μπάσκετ»

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι κατάφεραν να βγάλουν ενέργεια και να παίξουν γρήγορο μπάσκετ.

«Ενέργεια και γρήγορο μπάσκετ»

Ο νεαρός Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι και τόνισε ότι οι πράσινοι πήραν διαφορά από την αρχή και την κράτησαν έως το τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Μποχωρίδης: 

«Εμείς σήμερα έπρεπε να διαχειριστούμε την φυγή του προπονητή μας. Θέλω να πω ένα μπράβο στους δύο προπονητές μας τον κ. Μανωλόπουλο και τον κ. Παππά που κατάφεραν να μας κρατήσουν στο ίδιο μήκος κύματος και να παρουσιαστούμε από την αρχή του παιχνιδιού σοβαροί. Καταφέραμε να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε ένα γρήγορο μπάσκετ, πήραμε από την αρχή το προβάδισμα και κρατήσαμε την διαφορά μέχρι το τέλος του παιχνιδιού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.