ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σούπερ μεταγραφή ο Λουντ!»

Ο Γιόνας Κόλκα σκιαγραφεί το προφίλ του νέου αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Ρόμπεν Λουντ, τονίζοντας, πως αποτελεί μια σούπερ μεταγραφή και μία εξαιρετική επένδυση για το «τριφύλλι».

«Σούπερ μεταγραφή ο Λουντ!»

Ο παλαίμαχος Φινλανδός άσος του Παναθηναϊκού, Γιόνας Κόλκα, μίλησε στην εφημερίδα «Goal», για τον Ρομπέν… των δασών των «πράσινων», αναλύοντας τα ατού του 22χρονου ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Goal» ο επικεφαλής των ακαδημιών της Αϊντχόφεν, Γιόνας Κόλκα:

«Στα δικά μου μάτια θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια εξαιρετική επένδυση και μια σούπερ μεταγραφική κίνηση. Ο Λοντ είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο φιλανδικό ποδόσφαιρο. Ειλικρινά, εάν θα διάλεγα αυτή τη στιγμή έναν παίκτη από το πρωτάθλημα της πατρίδας μου, θα ήταν αυτός. Είναι πολύ καλός δημιουργικά, παίκτης με καθαρή σκέψη και πολύ καλό σουτ. Δεν διστάζει να παίρνει πρωτοβουλίες, ενώ παράλληλα, λόγω ταχύτητας και προσόντων δεν παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα. Τρέχει, πιέζει, συμμετέχει πολύ και ανασταλτικά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι απλά ένα ταλέντο. Για μένα ο Λοντ είναι αυτή τη στιγμή ένας πλήρης και έτοιμος παίκτης και πιστεύω θα ταιριάξει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Παναθηναϊκού. Γενικά ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που ξέρει πως να «απορροφάει» και να βάζει σωστά στο παιχνίδι του παίκτες που προέρχονται από τη Σκανδιναβία. Εκτιμώ λοιπόν ότι θα ταιριάξει πολύ στην ομάδα, γιατί εκτός των άλλων έχει πολύ καλή νοοτροπία ως ποδοσφαιριστής».

Για το ποια θα ήταν η συμβουλή που θα του έδινε: «Θα του έλεγα μόνο ένα πράγμα: Μικρέ, δούλεψε σκληρά. Έχεις μπροστά σου μια σπουδαία ευκαιρία να εξελιχθείς και να ανέβεις επίπεδο, σε ένα πολύ καλό κλαμπ, που σου προσφέρει ένα πολύ σωστό περιβάλλον για να δουλέψεις. Εύχομαι να πετύχεις και να κατακτήσεις πολλούς τίτλους με τον Παναθηναϊκό…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.