ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Αγγελόπουλος: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αγγελόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι «αιωνιών» στους Νέους υποστήριξε πως οι «πράσινοι» άξιζαν καλύτερο αποτέλεσμα στο ματς.

Αγγελόπουλος: «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι των Νέων ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αδικεί τους «πράσινους», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο μέσος του «τριφυλλιού» τόνισε ότι, παρά τα λάθη, ο Παναθηναϊκός είχε πιο καλή αγωνιστική εικόνα και δικαιούταν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

«Θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από το ματς. Ο αντίπαλος μας βρέθηκε να προηγείται νωρίς στο σκορ ύστερα από δυο λάθη δικά μας αλλά εμάς δεν μας πήρε από κάτω και πιέσαμε προσπαθώντας να ανατρέψουμε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε ακόμα πιο δυνατά και μειώσαμε σε 2-1 αλλά μόλις δυο λεπτά αργότερα δεχθήκαμε και πάλι γκολ μετά από ένα πέναλτι. Δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο και σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το ματς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αγγελόπουλος.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τη δουλειά που γίνεται στο “Γ. Καλαφάτης” είπε: «Δουλεύουμε πολύ ο καθένας μας συνέχεια και σε υψηλό επίπεδο απλά κάνουμε κάποια μικρά λάθη στα παιχνίδια που μας στοιχίζουν και αυτά είναι που πρέπει να διορθώσουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ