ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες Κολύμβησης

Σε δύο μεγάλες διοργανώσεις θα συμμετάσχουν οι ομάδες Κολύμβησης του Παναθηναϊκού το προσεχές τριήμερο.

Διπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες Κολύμβησης

Συμμετοχή σε δύο σημαντικές διοργανώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων Κολύμβησης του Παναθηναϊκού το προσεχές τριήμερο.

Αρχικά, η αγωνιστική ομάδα Κολύμβησης του «τριφυλλιού», θα λάβει μέρος  στο διεθνές τουρνουά «Ακρόπολις» που διοργανωνεται για μια ακόμα χρονιά από την Κολυμβητική ομοσπονδία,  στο κολυμβητήριο του Αλίμου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κάτοχοι των 25 καλύτερων επιδόσεων σε κάθε αγώνισμα και  από πλευράς «πρασίνων» θα συμμετάσχουν 2 κολυμβητές και 3 κολυμβήτριες.

Για την κατηγορία των ανδρών ο Γιώργο Αρνιακός θα πάρει μέρος στις μεγάλες αποστάσεις του ελευθέρου και ο Νίκος Χαραλάμπου στα αγωνίσματα της πεταλούδας. Από τις γυναίκες  η Μαρίλεια Δρασίδου και η Υρώ Παπαδοπούλου θα αγωνιστούν σε όλα τα αγωνίσματα του προσθίου ενώ η Ελευθερία Εζατ σε αυτά της πεταλούδας.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα αγωνίσματα των αθλητών του Παναθηναϊκού:

Αρνιακός Γιώργος: 800μ και 1500μ Ελευθερο Χαραλάμπου Νίκος: 50μ, 100μ και 200μ Πεταλούδα Δρασίδου Μαρίλεια: 50μ, 100μ και 200μ Πρόσθιο Παπαδοπούλου Αργυρή: 50μ, 100μ και 200μ Πρόσθιο Εζατ Ελευθερία: 50μ, 100μ και 200μ Πεταλούδα

Το απόγευμα της Παρασκευής  ξεκινάει η κολυβητική διοργάνωση «14α Τσίτεια 2015» για τις προαγωνιστικές κατηγορίες, με την ομάδα του «τριφυλλιού» να δίνει δυναμικό «παρών» συμμετέχοντας με 30 μικρούς αθλητές. Οι αγώνες θα διεξαχθούν τα απογευματα της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής με μεγάλο αριθμό συμμετοχών από συλλόγους από την Αττική και την περιφέρεια με ώρα έναρξης τις 17:00 και ώρα προθέρμανσης τις 15:50.

Αναλυτικά τα ονόματα των κολυμβητών που θα λάβουν μέρος:

Παπαγεωργίου Βησαρίων, Αποστολακος Κώστας, Νικολαϊδης Κώστας, Βλάχος Άγγελος, Δραζίνος Δημήτρης, Κοντοθανάσης Θεοφάνης, Σταυράκης Δημήτρης, Μάρκου Παναγιώτης, Κούτσουλας Βασίλης, Τζαφέρης Άγγελος, Βουτσαράς Δημήτρης,Καμαριώτης Αντώνης. Κωνστιάνου Κωνσταντίνα, Κουγιά Σοφία, Παπαλέξη Αργυρώ, Αθανασίου Γεωργία, Τζίκα Ελένη, Ισραελιάν Αιμιλιάνα, Παπανδρέα Ευφημία, Κορδά Αναστασία, Καββαδά Νεφέλη, Μπίρμπα Αναστασία, Μπαλοδήμα Νικολέτα, Λυμπεροπούλοτ Μαργαρίτα, Πράγια Ζωή, Χατζή Μελίνα, Λούπου Πολυμνια, Κοντοθανάση Στυλιανή, Καμαριώτη Μαργαρίτα

Διπλές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις κολυμβητικές μας ομάδες το προσεχές τριήμερο.Η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης θα συ…

Posted by ΠΑΟ aquatics on Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.