ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρόγκα: «Πρωτόγνωρα πράγματα με τον ΠΑΟ»

Η Ελληνίδα λίμπερο του Παναθηναϊκού, Πέννυ Ρόγκα, αναφέρθηκε στους λόγους που ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην υποστήριξη που της έδειξαν οι «πράσινοι» οπαδοί.

Ρόγκα: «Πρωτόγνωρα πράγματα με τον ΠΑΟ»

Η Πέννυ Ρόγκα σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της Θύρας 13 τόνισε ότι έχει ζήσει πρωτόγνωρα πράγματα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανανέωσα για άλλα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό γιατί πιστεύω σε αυτή την προσπάθεια. Αυτή η χρονιά για μένα ήταν η πιο έντονη και η καλύτερη όσα χρόνια παίζω βόλεϊ. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέλος της οικογένειας που λέγεται Παναθηναϊκός.

Έζησα πρωτόγνωρα πράγματα. Είχα δύο χρονιές σε μια ομάδα που είχε πάλι κόσμο όμως σε καμία περίπτωση δεν με αγκάλιασε όπως ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει σύγκριση σε καμία περίπτωση. Παρόλο που είμαι από τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και θα μου μείνει αξέχαστο το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον τρόπο που χάθηκαν οι τελικοί, άφησε αιχμές:

«Δεν γίνεται να παίζεις εναντίον μίας ομάδας αλλά και εναντίον άλλων παραγόντων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...