ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σημαντικές αλλαγές στο ιατρικό τιμ

Σημαντικές αλλαγές υπήρξαν στο ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση του Νίκου Τζουρούδη, με τον Παναγιώτη Κουλουμέντα να επιστρέφει ως επικεφαλής.

Σημαντικές αλλαγές στο ιατρικό τιμ | panathinaikos24.gr

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Τζουρούδη ο Παναθηναϊκός δεν άργησε και συμφώνησε με τον Παναγιώτη Κουλουμέντα, ώστε να γίνει εκείνος ο νέος επικεφαλής του ιατρικού τιμ του «τριφυλλιού».

Τελευταία εμφάνιση με τη Σαρίγια η χθεσινή για τον Μπερνάρντ – Τους χαιρέτησε και έρχεται στον Παναθηναϊκό
Τελευταία εμφάνιση με τη Σαρίγια η χθεσινή για τον Μπερνάρντ – Τους χαιρέτησε και έρχεται στον Παναθηναϊκό 26.619 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λόγω όμως την πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο συνεργάτης του, Στάθης Χαραλαμπίδης θα είναι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στον πάγκο στους αγώνες. Ο Ευστάθιος Χαραλαμπίδης είναι Επιμελητής Ορθοπεδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων στο Metropolitan και είχε την Πέμπτη την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα στο Κορωπί, ενώ παράλληλα μίλησε και με τον Τζουρούδη για να ενημερωθεί.

Ο Νίκος Τζουρούδης από την μεριά του βρέθηκε στο Κορωπί για να αποχαιρετίσει την ομάδα: «Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε, εύχομαι σε όλους σας ότι καλύτερο, έτσι τα φέρνει η ζωή κανείς παίκτης, προπονητής ή γιατρός δεν μπορεί να μείνει για πάντα σε μια ομάδα».

Παναθηναϊκός: Μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Μπερνάρντ
Παναθηναϊκός: Μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Μπερνάρντ 12.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close