Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του αγώνα και δείχνει σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό και επισημαίνει πως ένα ντέρμπι «αιωνίων» θα είχε άλλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Λούδης:

«Στο Φάιναλ φορ κυπέλλου συμμετέχουν τέσσερις ομάδες που βρίσκονται ψηλά και στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ είχε την ατυχία να παίξει με τον Ολυμπιακό. Το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Υδραϊκός είναι πολύ αμφίρροπο. Στόχος και των δυο ομάδων είναι να πάνε στον τελικό», σχολίασε αρχικά, ενώ σχετικά με τους στόχους της ομάδας του είπε:

«Εμείς ως Παναθηναϊκός θέλουμε να πάμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό τον στόχο. Αν προκριθούμε στον τελικό της διοργάνωσης και αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Αυτό το ζευγάρι δίνει διαφορετικό κύρος και διάσταση σε οποιοδήποτε άθλημα γίνεται, ανεξάρτητα από την δυναμικότητα του αντιπάλου. Πιστεύω, θα είναι καλό για το άθλημα και τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο κολυμβητήριο, στο Καρπενήσι, αν είναι αυτός ο τελικός. Πιστεύω, πως εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε στον τελικό, έτσι ώστε να δώσουμε περισσότερο κύρος στον τελικό».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου