ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Καλό για το άθλημα ένας τελικός με τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Λούδης λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Υδραϊκό, κάνει λόγο για μία αμφίρροπη αναμέτρηση και προσθέτει πως ένας τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα έκανε καλό στο ίδιο το άθλημα.

Λούδης: «Καλό για το άθλημα ένας τελικός με τον Ολυμπιακό»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του αγώνα και δείχνει σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας στον τελικό και επισημαίνει πως ένα ντέρμπι «αιωνίων» θα είχε άλλο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Λούδης:

«Στο Φάιναλ φορ κυπέλλου συμμετέχουν τέσσερις ομάδες που βρίσκονται ψηλά και στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ είχε την ατυχία να παίξει με τον Ολυμπιακό. Το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Υδραϊκός είναι πολύ αμφίρροπο. Στόχος και των δυο ομάδων είναι να πάνε στον τελικό», σχολίασε αρχικά, ενώ σχετικά με τους στόχους της ομάδας του είπε:

«Εμείς ως Παναθηναϊκός θέλουμε να πάμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό τον στόχο. Αν προκριθούμε στον τελικό της διοργάνωσης και αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό το ζευγάρι δίνει διαφορετικό κύρος και διάσταση σε οποιοδήποτε άθλημα γίνεται, ανεξάρτητα από την δυναμικότητα του αντιπάλου. Πιστεύω, θα είναι καλό για το άθλημα και τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο κολυμβητήριο, στο Καρπενήσι, αν είναι αυτός ο τελικός. Πιστεύω, πως εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε στον τελικό, έτσι ώστε να δώσουμε περισσότερο κύρος στον τελικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.