ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρούτερ: «Είμαστε χαρούμενοι με τον Λουντ»

Ο Στιβ Ρούτερ ενόψει και του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Ρόμπιν Λούντ.

Ρούτερ: «Είμαστε χαρούμενοι με τον Λουντ»

Ο Ρούτερ μίλησε στην κάμερα της Nova και εμφανίστηκε χαρούμενος με την απόκτηση του Φινλανδού μέσου, ενώ παράλληλα έκανε ένα απολογισμό για την σεζόν που φτάνει στο τέλος της, πριν αναφερθεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρούτερ:

Για την εμφάνιση στην Κέρκυρα: «Ήταν απογοητευτική εμφάνιση όχι πολύ όμως. Δεν νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ αρνητικά. Η Κέρκυρα είναι δύσκολη ομάδα, ήθελε τον έναν βαθμό οπωσδήποτε για να κρατηθεί στην κατηγορία. Είναι πολύ κρίμα που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αλλά προσβλέπουμε στη νίκη στον επόμενο αγώνα που έχουμε την Κυριακή».

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Ήμασταν πιο σταθεροί από ότι πέρσι. Η απόδοσή μας δεν είχε τόσα σκαμπανεβάσματα και ήμασταν σε πολύ καλή θέση πριν την αφαίρεση των βαθμών. Αφήσαμε να μας επηρεάσει αυτό και αυτό είναι το μοναδικό πραγματικά απογοητευτικό γεγονός της σεζόν. Με τη νίκη επί της Ξάνθης είμαστε ξανά στο σωστό δρόμο και είμαστε έτοιμοι για το τελευταίο ματς αλλά και για τα πλέι οφ».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πλέι οφ και αν πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να βελτιωθεί: «Η πραγματικότητα είναι πως όλες οι ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ είχαν πρόβλημα στην απόδοσή τους. Ίσως αυτό είναι η πίεση ή τα πολλά ματς. Είμαστε τρεις μέρες πριν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και δεν γνωρίζουμε τις ημερομηνίες των αγώνων των πλέι οφ, έτσι δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκουραστούν οι παίκτες και αυτό είναι μια δυσκολία αλλά είναι δύσκολο και για τις άλλες ομάδες στα πλέι οφ».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Θα είναι δύσκολο ματς. Είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για εμάς φέτος στην κανονική περίοδο έτσι θέλουμε τη νίκη. Είναι κρίσιμο ματς και για αυτούς, είχαν καλή απόδοση φέτος αλλά δεν κατάφεραν να πλασαριστούν σε θέση που να οδηγεί στην Ευρώπη. Δεν γνωρίζουμε πως θα τους επηρεάσει αυτό. Το πρώτο ματς στα Γιάννενα ήταν δύσκολο. Νίκησαν επίσης τον Ολυμπιακό εντός έδρας και πήραν ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Νιώθουμε καλά. Την προηγούμενη εβδομάδα αναρωτηθήκατε τι θα κάνουμε για τις πολλές απουσίες, τελικά οι νέοι παίκτες βγήκαν μπροστά και έδειξαν καλά στοιχεία. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα προσεγγίσουμε το ματς με καλή ψυχολογία».

Για τον Ρόμπιν Λούντ: «Είναι πολύ καλός παίκτης και ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα. Είναι νέος, έχει ήδη αρκετές εμπειρίες αλλά πιστεύουμε πως μπορεί να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Επίσης πιστεύουμε πως θα φέρει στην ομάδα κάτι που δεν διαθέτει, είναι παίκτης που μπαίνει στην περιοχή και σκοράρει. Όσα μας έχουν πει άνθρωποι από τη Φινλανδία και όσα έχουμε δει εμείς, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι τρομερός χαρακτήρας, μαθαίνει εύκολα και θέλει να κάνει τον εαυτό του καλύτερο. Επέλεξε τον Παναθηναϊκό ως το επόμενο βήμα της καριέρας του, έτσι είμαστε χαρούμενοι που ήρθε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.