ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ναι για Παναθηναϊκό…»

Ο Ρούμπεν Λιζόν, θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, με τον Γιάννη Αναστασίου να παίζει καταλυτικό ρόλο σε αυτό, όπως αναφέρει η «Sport Day».

«Ναι για Παναθηναϊκό…»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο 22χρονος μπακ-χαφ, φέρεται να έχει πει σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος: «Θα ήταν καταπληκτικό αν πήγαινα στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ιστορία στην Ευρώπη και έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Τον γνωρίζω τον Αναστασίου από την παρουσία του στον Άγιαξ και σίγουρα είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός θα μου δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσω τίτλους και να αγωνιστώ στην Ευρώπη».

Από την πλευρά της ΠΑΕ, επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον προς τον Ολλανδό παίκτη, ωστόσο δεν έχουν υπάρξει προχωρημένες συζητήσεις ακόμα. Η παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στον Άγιαξ, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό «όπλο» για τους «πράσινους», καθώς ο Έλληνας κόουτς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον «Αίαντα», κάτι που ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...